Banansplitt på bål

Dette er kanskje noe av det beste jeg vet! Banansplitt på bål etter en lang dag, og god middag! Dette slår det meste! Christine laget dette til meg når vi hadde en hvile uke i Lofoten under Norge på langs. Og nå skal jeg fortelle dere hvor enkelt dette er!

  • Lag ett bål.
  • Snitt bananen
  • Stikk sjokoladebiter i snittet. (Jeg elsker da melkosjokolade med nøtter. Mener den heter Walters Orginal 200G)
  • Legg hele banen på bålet
  • Syng en sang, og ta en dans
  • NYT den!

Men… Ikke gå helt bananas! Banansplitt på bål er veldig mektig! Og selv jeg klarer kun en banan. Så skal du ta med fruen ut, eller ha en date på villmarken, og ønsker å overraske med dette.. Det er IKKE nødvendig med en pose bananer og flere plater med sjokolade 🙂 En banan til hver, og en 200 gram plate sjokolade holder i masse!!!

For meg smaker banansplitt på bål ekstremt godt når det også har veldig gode minner. Glemmer aldri den kvelden vi satt på en strand i Lofoten, hadde en helt perfekt utsikt, og bare kunne ligge å slappe av fra noen slitsomme dager! Dette er virkelig noe jeg satt veldig pris på!