[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Hvorfor i alle dager skal man bruke så mye tid og penger på å lage enkel turmat? For meg er kostnader og tid veldig viktig når jeg skal på tur! Derfor deler jeg på fjellreven.net mine beste oppskrifter. Det som kanskje er viktig med å få til enkel turmat er å planlegge godt. Forbered så mye som mulig hjemme ved å tørke turmaten selv, eller legge alt tilrette.
Skal man kun ut i fjellet for å lage mat, å ikke tilbringe mye tid, men kun for matens sin skyld. Kok poteter på forhånd, knekk eggene i en vannsikker beholder, kutt opp alle grønnsaker, så når du kommer frem kan du bare kaste dette i en gryte å lage god og herlig turmat!
Skal du bake brød, ha melblandingen i en egen pose, har med lunket vann på termos om du vet du ikke skal spise i nærheten av et vann. Bland så alt dette sammen i en pose, kast dette i pannen og du har snart herlig og ferske brød.
Kommer jeg over masse gode og billig grønnsaker, tørker jeg min egen turmat av dette, og har dette liggende klart. Så når jeg skal på tur tar jeg bare med en porsjon med dette, legger til krydder jeg liker, og lar dette koke ca 15 minutter på tur. Dette er super godt! Oppskrift på dette finner du under!
Under kan du lese mine oppskrifter!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
[email protected]
95964486
Lødesølveien 488
4821 RYKENE
En liten eventyrer - Sabona Gård says:
[…] kommer jo så klart middagstiden. Vi laget en knallgod gryte denne gangen, og det var så enkel turmat og ikke minst billig. Vi hadde kuttet opp løk, kantarell, hvitløk i en pose sammen med salt og […]
Lag din egen turmat - Fjellreven.NET says:
[…] din egen turmat når man skal på ekspedisjon, eller rett og slett bare en helgtur er maten viktig, og ikke minst […]