Enkel turmat

Hvorfor i alle dager skal man bruke så mye tid og penger på å lage enkel turmat? For meg er kostnader og tid veldig viktig når jeg skal på tur! Derfor deler jeg på fjellreven.net mine beste oppskrifter. Det som kanskje er viktig med å få til enkel turmat er å planlegge godt. Forbered så mye som mulig hjemme ved å tørke turmaten selv, eller legge alt tilrette.

Skal man kun ut i fjellet for å lage mat, å ikke tilbringe mye tid, men kun for matens sin skyld. Kok poteter på forhånd, knekk eggene i en vannsikker beholder, kutt opp alle grønnsaker, så når du kommer frem kan du bare kaste dette i en gryte å lage god og herlig turmat!

Skal du bake brød, ha melblandingen i en egen pose, har med lunket vann på termos om du vet du ikke skal spise i nærheten av et vann. Bland så alt dette sammen i en pose, kast dette i pannen og du har snart herlig og ferske brød.

Kommer jeg over masse gode og billig grønnsaker, tørker jeg min egen turmat av dette, og har dette liggende klart. Så når jeg skal på tur tar jeg bare med en porsjon med dette, legger til krydder jeg liker, og lar dette koke ca 15 minutter på tur. Dette er super godt! Oppskrift på dette finner du under!

Under kan du lese mine oppskrifter!