Mange tror at en nettside, blogg eller en nettbutikk skal koste en formue. Og i noen sammenhenger er det kostbart. Men i de fleste tilfeller ligger små og mellomstore bedrifter å betaler alt for mye for å kunne være med i den digitale markedsføringen. Mange betaler overpris for enkle informasjonssider, og høye summer pr mnd i vedlikehold og oppdatering.

Mer design, mindre koding

Okey! Det kostet fort enorme summer for nettside tidligere. Om det er mange faktorer som spiller inn. Men en stor del av det var at det krevde mye mer for å komme på nett før. Og bare det for å kunne lage mal for en side krevde mye arbeid (HTML etc). Man satt å skrev koder, som fortalte nettleseren hvordan den skulle vise frem til forskjellige elementer på nettsiden. I dag kan du bygge opp en elegant mal uten å kunne så mye som en linje med koder, og dette klarer du å gjøre også innen veldig kort tid. Men, å kunne HTML, PHP etc er jo en stor fordel når det skal utvikles noe utenfor disse malene (etc, WordPress) eller om det skulle være en feil. Da må man faktisk inn å lese disse kodene.

Så i dag kreves to ting for å kunne være på nett: En nettside og en server å legge nettsiden på (webhotell). Merk at dette er for å være på nett. Grafisk design, merkevare og utvikling av dette er så klart et helt annet kapittel

Så det vi har funnet ut nå er at det å lage en nettside i dag ikke krever mye kunnskap om koding, men for å velge en god leverandør i dag av nettside er det mer den kreative biten som spiller inn. Velg en leverandør som designer stilen du er ute etter 🙂 Og gjerne en som leverer full pakke, så du slipper å måtte forholde deg til flere leverandører.

Føler du deg truffet? Eller har vært ute i markedet å sjekket priser, men synes det er ALT for dyrt? Ta gjerne kontakt med oss! Vi drifter alt selv, og styrer våre egne server. Det vil si at du trenger kun å forholde deg til oss, og ikke betale til flere leverandører for å få jobben gjort 🙂 Vi fikser alt, og til en knallgod pris. Vi sender verken faktura med høygaffel eller andre store redskap. Men vi tar kun betalt for den jobben som gjøres, og legger og langt under våre konkurrenter i prisen. UTEN at dette skal gå på bekosting av kvalitet.