hundekjøringSkal ikke legge skjul på at dagene flyr, og at vi har mye å gjøre om dagen. Vi har kjøpt et småbruk på Løddesøl som trenger noe mer kjærlighet enn hva vi helt tenkte. Og mange baller i lufta! For et liv, men så artig. Følelsen av at det skjer ting hele tiden og at det faktisk går fremover. Det har vært en god periode med mye vind i seilet siste tiden. Hestene er på plass på gården. Neste uke kommer hundene! Vi vet at selv om vi ønsker å kunne gjøre alt på en uke, tar dette tid.

Det vi skal ha fokus på nå først er å få hodene til familien under taket. Men først er det et bad som ikke har sett tørre dager de siste årene som må gjøres noe med, og et tak som faktisk ser ganske greit ut, men er langt fra tett. Bak panelen finner vi et vakkert lappeteppe av tømmer som er isolert med alt fra tøy til aviser. Og når de satt opp huset må noen ha glemt igjen vateret hjemme, og om du klarer å finne noe som helst her som er rett, da er du ganske flink. Men bortsett fra det bærer plassen mye idyll og huset kommer til å bli noe helt unikt, og et perfekt sted å bo. Men treningsløyper for hundene rett ut fra gården. Beite for hestene med «strandlinje». En stor låve med stort potensiale.Selv om det er mye å gjøre nå, gleder vi oss til å komme i hakk så vi kan fortsette arbeidet med SG, og veien videre!

Vi kommer til å slippe ut litt nyheter underveis om noen spennende aktiviteter som ligger foran oss i sesongen som kommer, og ikke minst om alt det artige som skjer på gården om dagen! Det blir ikke lenge til neste gang ! 🙂