Okey! Litt regn funker.. En dag her og der funker fint. Men seriøst?! Nå regner det jo hele tiden! Og dette gir helt klart utfordringer. Ikke bare er det et småbruk som skal pusses opp, men vi har en kennel som skal fungere. Hundene må holde seg mye inne for å holde seg tørr, og at de hele tiden skal ha det «rått» er ikke bra! Vi bytter halm så ofte som mulig, og sørger for at hundene har mye fri og løs tid på gården. Men med gjørme over alt sliter vi faktisk litt om dagen. Så nå kan bare kulda komme, og snøen kan gjerne ta oss med buksa nede.

hundekjøringKennelen

Vi har nå tatt inn en ny hund som vi skal ha gjennom sesongen. En trekkplugg av en god kaliber! Siste dagene har formen hans begynt å komme, og dette er en hund med stort hjerte og sklidd rett inn i flokken 🙂 Vi trener så mye vi klarer om dagen da vi har mange spennende oppdrag gjennom vinteren! Vi er å finne i Tuddal, Gaustablikk og Brokke denne sesongen! Så hundekjøring blir det helt klart mye av! Og vi gleder oss!!!

hundekjøringFlokken overrasker stadig. Nå er halen opp, og humøret på topp hele dagen. Om de er i trekksele, løper løs i skogen eller bare er på kennelen! Det er så godt å se denne fremgangen denne gjengen har gjort siden sist sesong. Da skal det jo sies at vi plukket opp litt hunder her og der, og var litt usikker på hvordan kjemien skulle fungere. Men med vår filosofi har flokken virkelig vist muskler og fremgang denne sommeren. Tidligere har jeg skrevet litt om hvordan man kan bruke sommeren til å bygge opp flokken og relasjon, og nå begynner jeg allerede å se hvor viktig og god den jobben faktisk var.

Nytt innskudd på kennelen har vi også! Ikke på fire ben, men 2 ben faktisk! Vi er så heldig at vi nå har en stødig og god handler med oss denne sesongen. Som ofte er å se i Sthil bukser og motorsag. Men har også begynt å bygge en knallgod relasjon til våre hunder! Dette lover helt knall.

hundekjøringEllers så går arbeidet mye om dagen i dette med å rive og bygge. Men vi begynner nå  se ting begynner å ta form, og dette er jo artig og ikke minst motiverende 🙂 Så det er en noen oppsider i denne ellers regnfulle tiden vi nå står midt i.

Vi skal bli flinkere til å dele bilder og filmer fremover 🙂