Vi søker en voksen og ansvarlig fôrrytter til snill og sensitiv araberhoppe på 10 år.

Vi ser Zahira har behov for en fôrrytter. I første omgang er det snakk om halvfôr der vi tenker at fôrrytter vil ri henne på tur 1-3 ganger per uke. Det er også ønskelig at personen er interessert i å ha noen undervisningsøkter med Christine i starten. Dette for å lære hvordan Zahira kan ris på svært lette signaler for å unngå ta fra henne følsomheten. På grunn av at hun er så sensitiv ris hun helst bittløst og med veldig små hjelpere. Likevel er hun svært energisk og liker å løpe. Hun trenger derfor en rytter som er uredd, trygg på seg selv, som klarer å sitte i balanse og ri med lette hjelpere. Om det er ønskelig og kjemien er bra kan det også være aktuelt med en helfôrløsning. Pris og organisering kan uansett diskuteres, men vi håper å finne en person som også er villig til å hjelpe litt til i stallen. Jeg bor selv i Oslo og har måtte satt Zahira hos Christine for å få hjelp pga en langvarig skade og er veldig opptatt av at hesten min skal ha det best mulig! Dette er ikke lett for meg og gjøres med tungt hjerte..

Zahira skal være på Sabona Gård frem til neste sommer. Christine rir henne 1-2 ganger per uke, men hun vil trenge mer mosjon i året som kommer. Vi håper derfor på å finne noen som ønsker å bli kjent med denne fine hesten og jobbe med henne på hennes premisser. Hun er rolig, utrolig snill, veldig lett å håndtere, men veldig klok og som nevnt, ekstremt følsom.

Ta kontakt med Christine for mer info, bilder/videoer og for å møte Zahira dersom du tror dette kan være noe for deg. Det er en unik mulighet for deg som ikke har egen hest, men elsker å ri, tilbringe tid i stallen og komme deg ut i skogen med hest.

Kontakt oss 🙂