sommerleir for barn

sommercamp for barnSommerleir for barn

Endelig skjer det! Sommerleir for barn som settes sammen av Sabona Gård. Dette har vært noe vi har ønsket å gjøre i flere år, men i år får vi det endelig til. 4 dager med motivasjon og mestring ligger klar denne sommeren. Lærdom og kunnskap om hvordan bruke naturen og ikke minst sammen med våre sledehunder! Vi lover en leir fylt med lek og morro, og du drar hjem fra oss med masse ny kunnskap!
På årets sommerleir vil vi ha aktiviteter som, kano, hundekjøring, fisking, bading, skogsturer med kløvhunder, tilberede mat utendørs og mye mer! 

Sommercamp for barnUnder hele campen vil man sove utendørs. Om været tillater det sover vi under åpen himmel. Vi setter også opp en lavvo som kan benyttes. Maten tilbereder vi også ute på bålet. Altså en unik mulighet for å kunne lære hvordan pakke og tilberede god mat ute i naturen.

Morten og Mark har tilsammen mange års erfaring innen friluftsliv og ekspedisjoner. De er ofte å se bak en hundeslede på fjellet på vinteren med is skjegget, og et stort smil. Med disse to som ledere av sommerleir vil helt klart det bli liv og røre med masse sprell og morro under hele oppholdet!

 

Praktisk informasjon

Alder

10-16 år

Kapasitet

Minimum 10, maksimum 15

Tidspunkt

14.07.2016 – 17.07.2016

04.08.2016 – 07.08.2016

(Passer ikke dette tidspunktet, ta uansett kontakt. Vi jobber med å ha flere sommerleir dette året)

Oppmøtested

Finnskogen (90 minutter fra Oslo).

Om noen tar buss eller tog til Kongsvinger kan vi være behjelpelig med å ordne resten av turen inn til Finnskogen. Mer informasjon om lokasjon for sommerleir sendes ut etter påmelding.

Mat 

Vi dekker all mat under hele oppholdet. Det må informeres om eventuelle allergier.

Utstyr

Det vil bli sendt ut en egen utstyrsliste etter påmelding.

Bilder og markedsføring

Under vår sommerleir tar vi en del bilder og film. Noe av dette kan være at vi benytter på vår hjemmeside eller gjennom våre markedsføringskanaler.

Pris

3700,-. Ved påmelding kreves det et depositum på 500,- pr deltager.

Meld deg på i dag!

Kontakt oss i dag om du ønsker å melde deg på, eller om du ønsker mer informasjon om årets sommerleir for barn!

[contact-form-7 id=»914″ title=»Sommercamp for barn»]