En kreativ tjeneste levert av Sabona Gård

Nå har vi gjort det! Og velkommen over til Sabona WebDesign. Vi har hatt tett dialog med flere av dere i denne overføringen, og om du nå sitter å føler at noe fremdeles er uklart, eller du har noen spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt.

Vi bestemte oss for denne overføringen allerede i starten av 2016. Men for å gjøre den på best mulig måte (noe vi mene er gjort) krever det god tid og en god strategi bak. Vi har jobbet mange dager og mange netter med denne overføringen, og endelig er jobben gjort. Vi kommer til å stenge FreshWeb sine servere i Bergen 30.05.2016.

Vi bærer en stor stolthet i denne overføringen. Morten Melgård Hansen fyrte opp FreshWeb sine første servere i USA allerede i 2008. Med mål om å gi konkurransedyktige webtjenester og nettsider til det norske markedet. Med mange timer i kjelleren hjemme, sammen med et nettverk av kompetanse som fordelte seg rundt i hele verden leverte han første året over 200 nettsider og tjenester til bedriftsmarkedet i Norge. Den gangen var dette enormt mye. I senere tid ønsket han å gjøre FreshWeb mer «norsk». Ved å plassere en servere i Norge ville forbedre nedlastningshastigheten på norske nettsider med 0.02 sekunder. Så derfor i 2013 begynte han overføring av alt fra datasenteret i USA til et datasenter i Bergen. Kun for 0.02 sekunder. Dette hadde en enorm oppside skulle det vise seg. Denne overføringen gjorde at nettsidene kom høyrer i søkemotorer rundt i Norge, og nettsidene begynte å få mer trafikk i det norske markedet. Dette har gjort en stor forskjell for mange av FreshWeb sine kunder.

Morten er også mannen bak den kreative gården Sabona. En gård som alltid strekker seg etter nye utfordringer og kreative løsninger i samhandling med naturen og dyrene. Mye av motivasjonen og mestringen til Morten kommer gjennom mange timer alene i fjellet med sine hunder, eller bak en hundeslede. Derfor ville overføringen av hans kunder være helt naturlig å føres over til Sabona sine toppmoderne server, i et unikt datasenter.

Målet er ikke å masseprodusere webtjenester til hele markedet, men å levere kreative og gjennomtenkte løsninger til de som bryr seg om resultater og kvalitet. Våre kunder skal alltid være i fokus, og ivaretas på en korrekt og profesjonell måte gjennom gode handlinger og se utfordringer fra  kundens perspektiv. Kunden er en stor brikke i vårt merkevare, noe vi alltid skal huske. Vi skal motiveres og finne mestring gjennom kvalitet og resultat i arbeidet vi gjør.

«Made with  by Sabona Gård»