IMG_0224Merkelig hvor fort denne sesongen har gått! Kanskje det har vært fordi det har vært en veldig artig sesong med masse sprell og mange gode oppdrag! Vi har koset oss ute store deler av vinteren i sporet sammen med hundene våre, og hatt med oss mange unike mennesker på tur! Men nå er tiden kommet for å sette sleden bort for i år, og ta frem vogn og regnklær med håp om å få en knall fin sommer med mange spennende aktiviteter i planene. Vi lanserer blant annet vår første sommerleir for barn og ungdom, og vi har gått inn et samarbeid med Finnskogen Guiding, noe som gjør at vi har større kapasitet på hundekjøring, men også at vi nå kan legge til kano, rafting, friluftsliv, klatring og mange andre spennende og artige aktiviteter i våre tilbud. Så denne sommeren kommer som sagt til å by på mye morro!

thumb_IMG_2611_1024Denne vinteren har vi brukt «hjemmebane». Vi har brukt Hardangervidda og Gaustablikk som base for våre oppdrag. Noe vi virkelig har sett har fungert bra. Vi har også sett noen utfordringer med tanke på kapasitet og andre små faktorer som gjør at vi til neste sesong skal kunne møte markedet på en bedre måte enn hva vi har gjort i år. Vi har stor tro på «Ekspedisjoner» i vårt konsept, og noen lurer litt på hva dette er? Og hva er forskjellene på dette sett mot guidet turer? Sant skal sies, det er en langtur. Men en langtur hvor vi går utenfor spor, og vi oppdrag nye steder sammen. Noe som gir en stor grad av mestring og motivasjon. Det er ikke nødvendigvis sånn at vi alltid følger oppmerket løyper, eller kjører i scooterspor. Vi har stor tro på at å gå uten for det «trygge» ligger det alltid noe å venter på oss. En ny utsikt? En ny opplevelse? En ny utfordring? Du kommer tettere på naturen, og ikke minst en sterkere følelse. Alt dette gjøres med guider som har lang erfaring innenfor å kunne overleve i de meste ekstreme forhold.

thumb_IMG_2682_1024Men nå kommer som sagt sommeren sakte men sikkert, og vi gleder oss veldig til den sesongen også! En stor takk til alle som har vært med oss å tur denne sesongen! Vi ser virkelig frem til å kunne ta frem igjen sleden neste sesong! Kanskje er det du som er med oss da?

Ønsker også å sende en stor takk til linesett.no som har sørget for linesett på slutten av sesongen!