Tova votter

Det finnes så utrolig mange type tova votter der ute! Vi som driver med hundekjøring og hester stiller ekstremt høye krav til at ting skal fungere. Vi bruker kroppen mye i arbeid for å holde oss varme. Men vi merker at vi ofte bli kalde på hendene, og føttene. Derfor har vi utviklet til perfekte tova votter til vårt bruk.

tova votterVi ønsket at de skulle fungere godt. De skulle ikke hindre oss i arbeidet, og at fingrene skulle være like fleksible, men også varme. Derfor har vi kommet med SabonaVotten som nå gjør dagene våres i kalde tider mye bedre!

Vi bruker som sagt våre tova votter og andre plagg til alt. Noe som gjør at de også skal tåle en del juling. Derfor har vi brukt lang tid på å teste produktet for å være sikker på at disse holder mål.

Hva gjør denne så unik?

Mye har ligger i kvaliteten i ullet, og at det er 100% rent ull vi bruker til våre votter. Det andre er at det er en «flipp», som gjør at du kan trekke denne tilbake for å frigjøre fingrene. Lillefingeren er alltid tildekket. Grunnet er at dette er den fingeren som tåler minst.