SabonaVotten™

- Den ultimate votten for hundekjøring og ridning!

Kvalitet i fokus

Vi tilbringer store deler av vår dag ute uansett vær. Derfor har votter vært et tema for oss en rekke ganger. Hvordan finne den ultimate votten som alltid sørger for at vi kan utføre arbeidet, samtidig som den holder oss varm på hendene? Sammen med Sissel Marianne Mathisen  har vi utviklet den ultimate votten av 100% ny ull for å gi best mulig varme samtidig som de skal holde røft bruk i vårt arbeid!

Perfekt til deg som driver med hest!

Vi har en egen modell kun til de som driver med hest, der hvor lillefingeren har ekstra polstring, samtidig som at de er tilpasset til arbeid i stallen, samt hvordan man holder tøylene på rideturen. Du vil alltid vær varm på hendene med disse vottene!

Harde dager på vidda!

Da er det utrolig hva en god vott kan gjøre!

For meg er det helt avgjørende hvordan mine turer blir om jeg klarer å holde meg varm i kroppen. Føtter og hender er helt klart det jeg sliter mest med! Resten av kroppen klarer jeg til tider å holde god og varm ved å holde meg i bevegelse. Men hendene er livsviktig at faktisk fungerer som de skal. Når kulden sparker inn og jeg må fikse noe med fingrene er jeg nødt til å kunne ha votter som faktisk kan holde meg varm, samtidig som jeg kan gjøre jobben jeg elsker!

Morten Melgård Hansen (Hundekjører / Guide for Sabona Gård) 

Bestill i dag ! Kun 350 kr