Innridning av hest

med Christine Mortensen
I mitt arbeid med innridning av unghesten, fokuserer jeg på at unghesten skal føle seg trygg og klar for de oppgavene den blir presentert for. Jeg bruker god tid i starten på å opparbeide tillit, respekt og et etablert lederskap fra bakken.
Les mer

Utegang

på Sabona Gård
På Sabona Gård har vi nå en ledig plass på utegang. Gården vår ligger på Snippekleiv på Løddesøl. Idyllisk til på en solrik topp. Vi har nå fått ferdig utegangen på 30 kvm, og har i dag tre hester her.
Les mer
Sabona Gård

Sabona Gård er en gård hvor både mennesker og dyr blir sett og respektert for hvem de er. Gården drives av Christine og Morten som er to engasjerte sjeler både innen samme og hvert deres felt. Sabona Gård har sitt navn fra et kjent afrikans uttrykk «Jeg ser deg og respekterer deg«.

Vår visjon og arbeidsmotto er å kunne jobbe harmonisk og respektfullt både i samarbeid med naturen, dyr og mennesker.

Bloggen

Våre unike historier
Les våre spennende historier og tanker rundt Sabona Gård og våre turer. Som familie, men også som en aktør i et spennende marked!
Les vår blogg
Lag din egen turmat Frilufts «Sweet and sour»

Lag din egen turmat Frilufts «Sweet and sour»

Lag din egen turmat Dette er hva du trenger: 2 Nakkekotteletter 1 rød paprika (medium stor) 1 løk (medium stor) 1 gulrot 2 dl frokostjuice/ananasjuice 3 ss tomatpure 2 ss sukker 3 ss hvitvinseddik/eplecider eddik Litt olje til steking Salt og pepper   Her kommer...

«Christines morgenbrød på bål»

«Christines morgenbrød på bål»

Brød på bål Etter vi var i Evardalen, la vi ut en del bilder. Etterspørselen etter oppskrift på Christine sitt brød på bål var enorm! Her kommer hennes oppskrift og fremgangsmåte! Det er virkelig noe med å våkne til duften av fersk kaffe, og nybakt brød! Dette brødet...

Lag din egen turmat

Lag din egen turmat

Lag din egen turmat Lag din egen turmat når man skal på ekspedisjon, eller rett og slett bare en helgtur er maten viktig, og ikke minst sette av tid til å nyte den. Real Turmat er ganske kjent, og er ofte å finne i sekken til vandrer i de norske fjell. De har god smak...